Gołąbki z botwinki
W zasadzie to nie gołąbki, ale gołąbeczki 🙂 Liście botwinki do największych nie należą, więc po…
Polecane przepisy
Surowe brownie – tylko 3 składniki
Było pieczywo, było danie obiadowe, musiałam spróbować także czegoś na słodko, żeby recenzja mogła być pełna….
Jak upiec swój pierwszy chleb?
Do dzisiaj pamiętam ten dzień, kiedy moi Rodzice kupili maszynę do pieczenia chleba. Nigdy wcześniej nie…
Konkurs – gotuj i rób zdjęcia!
Tekst: Ewa Fot. Cooklet Nasz blog kilka miesięcy temu zaopatrzył się w mały żółty znaczek, który…
Ciasteczka przekładane lemon curd – z cyklu 5 o’clock, czyli ciastko do herbatki #9
Co prawda te ciasteczka robiłam na Wielkanoc, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby piec je przez…
Granola cytrusowa
Kto nie wie, co to granola, ten wiele traci. Naprawdę. Wcale nie trzeba lubić owsianek, żeby…
Pita
Pita to kapryśne chlebki. Nie zawsze wychodzą takie, jak powinny. Czasem nie chcą się „napompować”. Ale…
Zobacz też mój drugi blog!
Zawodowo zmieniam teksty na lepsze i szkolę korektorów. Zapraszam Cię do świata po drugiej stronie książki!
Artykułów