Ciasto z rabarbarem i truskawkami
Poleca: Iwona
Fot. Iwona |
Sezon rabarbarowy uważa się za rozpoczęty. Kwaskowatość rabarbaru najlepiej zmniejszyć truskaweczką. Puszysta pianka i wychodzi ciasto-bajka…
Fot. Iwona |
Fot. Iwona |
Poleca: Iwona
Fot. Iwona |
Sezon rabarbarowy uważa się za rozpoczęty. Kwaskowatość rabarbaru najlepiej zmniejszyć truskaweczką. Puszysta pianka i wychodzi ciasto-bajka…
Fot. Iwona |
Fot. Iwona |
Kiedy pierwszy raz usłyszałam o pączkach z lemon curd, pomyślałam – dlaczego ja na to wcześniej…
Poleca: Ewa Fot. Ewa Kruche ciastka są bardzo wdzięczne – w zasadzie nie da się ich…
Fot. Ewa Do tej pory największym wzięciem w naszym Domu cieszyły się cynamonki w różnych rodzajach…
Poleca: Ewa Źródło: Co Pysznego? Fot. Ewa Chlebki nadziewane są doskonałe na przekąskę, na drugie śniadanie,…
Poleca: Antylopka Fot. Antylopka Proste, szybkie, smaczne, pomysłowe. Czego chcieć więcej?:) Składniki: chleb tostowy bez skorki…
Dawno nie miałam w rękach kwadratowej książki. Nawet sobie nie uświadamiałam, jak lubię ten format. Przypomina…