Owsiane ciasto z bananami i kokosem (bez mąki i cukru)
Banany (dobrze, żeby były miękkie i dojrzałe) blendujemy z mlekiem kokosowym i miodem. Dodajemy wiórki i płatki owsiane i całość dokładnie mieszamy.
Gotową masę przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy w 180 stopniach przez 30 minut
Uwaga! Jeśli ciasto wydaje się Wam za mało słodkie, można je polać roztopioną czekoladą albo podawać z dżemem lub dodatkiem miodu.
Składniki
Przepis
Banany (dobrze, żeby były miękkie i dojrzałe) blendujemy z mlekiem kokosowym i miodem. Dodajemy wiórki i płatki owsiane i całość dokładnie mieszamy.
Gotową masę przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy w 180 stopniach przez 30 minut
Uwaga! Jeśli ciasto wydaje się Wam za mało słodkie, można je polać roztopioną czekoladą albo podawać z dżemem lub dodatkiem miodu.