Ida Kulawik „Słodka kuchnia roślinna” – recenzja
Nie jestem alergikiem. Nikt w mojej rodzinie – na szczęście – nie ma problemów z żadnymi…
Nie jestem alergikiem. Nikt w mojej rodzinie – na szczęście – nie ma problemów z żadnymi…
Hummusu nie jadłam nigdy, z past kanapkowych najbardziej lubię twarożek urabiany z jogurtem, ale nie wiem,…
To nie było moje pierwsze spotkanie z książkami Ewy Hangel. Całkiem niedawno testowałam jej przepisy na…
Kiedy słyszę „vege”, nabieram dystansu. Na razie opieram się wszelkim kulinarnym modom drugiej dekady XXI wieku….
Dawno nie miałam w rękach kwadratowej książki. Nawet sobie nie uświadamiałam, jak lubię ten format. Przypomina…
Biorąc do ręki tę książkę, sądziłam, że poda mi na tacy wiarygodne dowody na to, że…
Fot. Ewa To książka inna niż wszystkie dotychczas recenzowane na tym blogu. Nie ma w niej…
Fot. Ewa Byłam ciekawa, co może mi dać ta książka. Mnie – nałogowemu pożeraczowi glutenu. Spośród…
Fot. Ewa Gdzieś kiedyś przeczytałam, że „Nie mam czasu” to najgłupsza wymówka świata. Szybko zwizualizowałam sobie…