Książki autorskie
Julia Child „Francuski szef kuchni” |
Julia Child „Gotuj z Julią” |
Anna Starmach „Pyszne. Na słodko” |
Ella Woodward „Smakowita Ella” |
Kuchnie świata
Biruta Markuza „Smak tropików. Kuchnie Pacyfiku” |
Klára Molnár i Tadeusz Olszański „Na węgierskim stole” |
Marie-Morgane Le Moel „Sekrety francuskiej kuchareczki” |
Gary Paul Nabhan „Kumin, kakao i karawana” |
Magdalena Tomaszewska-Bolałek „Japońskie słodycze” |
Diety i styl życia
Dr Jean Michel Cohen „Paryska dieta” |
Leanne Cooper „Jedz inaczej” |
Planer Pani Swojego Czasu |
Udo Polmer „Kto nam podkłada świnię” |
Inne
Barbara i Piotr Adamczewscy „Pyszny obiad w pół godziny” |
Biruta Markuza „Przyprawy z całego świata” |
Biruta Markuza „Zupy na każdy dzień roku” |
C. Monroe-Cassel, S. Lehrer „Uczta lodu i ognia” |
Porady
Jak upiec swój pierwszy chleb |
Jak planować posiłki na cały tydzień |
Testy
Maty silikonowe |
Akcje i rankingi
Tea of coffee battle 2016 |
Wyzwanie kulinarne roku 2015 |
Top 12 roku 2015 |
Top 12 roku 2014 |
Światowy Dzień Pieczenia 2013 |