Jaglanka truskawkowa z migdałami
Składniki
200 ml jogurtu naturalnego
½ szkl. płatków jaglanych
¼ szkl. płatków migdałów
1 szkl. truskawek
1 szt. banan
1 łyżeczka/łyżeczki/łyżeczek miodu
1
Truskawki myjemy i usuwamy z nich szypułki. Banan obieramy ze skórki i kroimy (łamiemy) na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i miksujemy.
Składniki
Składniki
200 ml jogurtu naturalnego
½ szkl. płatków jaglanych
¼ szkl. płatków migdałów
1 szkl. truskawek
1 szt. banan
1 łyżeczka/łyżeczki/łyżeczek miodu
Przepis
1
Truskawki myjemy i usuwamy z nich szypułki. Banan obieramy ze skórki i kroimy (łamiemy) na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i miksujemy.