Marie-Morgane Le Moel, „Sekrety francuskiej kuchareczki” – recenzja
Fot. Ewa Pierwsze skojarzenia ze słowami „kuchnia francuska”? Wyrafinowanie, estetyka, lekkość, wino, „za wysokie progi”… Też…
Fot. Ewa Pierwsze skojarzenia ze słowami „kuchnia francuska”? Wyrafinowanie, estetyka, lekkość, wino, „za wysokie progi”… Też…
Fot. Ewa Mało kto pamięta, że Anna Starmach wypłynęła na szerokie kulinarne wody dzięki konkursowi organizowanemu…
Fot. Ewa Słowo, które powinniśmy zapamiętać po lekturze tej książki, to „JEDZ”. Można jeszcze dodać do…
Tekst: Ewa Fot. Wydawnictwo Literackie „Nie żałujcie sobie jadła, przyjaciele. Nadchodzi zima.” Od deski do deski…
Tekst: Ewa Fot. Studio Emka „Domowy, codziennie świeży obiad, solidne, smakowite, parujące dania na stole stwarzają…
To nie jest historia życia Julii Child. To prawdziwa, obszerna książka kucharska – pełna wiedzy, choć…
Tekst: Ewa Fot. Zysk i S-ka „Łatwiej znieść codzienne niedogodności stania na przystankach czy w ulicznych…
Tekst: Ewa Fot. Studio Emka „Zapraszamy do stołu! Oczywiście na węgierskie jadło z czerwonym od papryki…
Tekst: Ewa Fot. Zysk i S-ka „«Mam, dodam, jaki będzie efekt?» Książka jest zbiorem elementarnych odpowiedzi…