Pierogi pieczone z kurczakiem i pomidorami
Fot. Ewa Bardzo rzadko lepię ruskie pierogi. Zawsze mam wrażenie, że mam na nie za mało…
Fot. Ewa Bardzo rzadko lepię ruskie pierogi. Zawsze mam wrażenie, że mam na nie za mało…
Poleca: Ewa Źródło: Mirabelkowy blog Fot. Ewa Moje dzieci – jak każde – uwielbiają wszystko, co…
Poleca: EwaŹródło: Czekoladą utkane Bardzo rzadko na śniadanie przygotowuję dla siebie płatki, bo nie lubię ciepłej…
Poleca: EwaŹródło: Lekko w kuchni Nie mogę się przekonać do owsianek. Nie lubię takiej ciepłej „mamałygi”,…
Poleca: Ewa Źródło: Biblia Smaków Fot. Ewa Sezon na dynię już blisko. W ubiegły weekend na…
Poleca: Ewa Fot. Ewa Zazwyczaj owoce jemy w domu „na surowo”, ale czasem urozmaicamy sobie dzień…
Fougasse to rodzaj płaskiego chleba, prosto z Prowansji. Przypomina trochę włoską focaccię. Wyróżnia się kształtem przypominającym…
Miało być mango lassi, ale w domu było jeszcze trochę innych produktów do zużycia, więc wyszło…
Poleca: Ewa Źródło: Koktajle owocowe Fot. Ewa Uwielbiam tę książkę! Wydawałoby się, że zrobienie koktajlu to…