Placek z białek, czyli ciasto na białkach
Przygotowuję to ciasto, kiedy zostaje mi sporo białek, na przykład po zrobieniu budyniu albo po smażeniu pączków….
Przygotowuję to ciasto, kiedy zostaje mi sporo białek, na przykład po zrobieniu budyniu albo po smażeniu pączków….
Poleca: Gosia Źródło: Moje Wypieki Fot. Gosia Idealny dla tych, którzy nie decydują się na nastawianie…
Kiedy przygotowujesz piernik staropolski po raz pierwszy w życiu, może Ci się wydawać, że coś jest…
Poleca: Ewa Fot. Ewa Nie jest to żaden rodzinny, długowieczny przepis. Zwykła receptura z opakowania przyprawy….
Tradycyjna babka piaskowa to wypiek, którego każdy powinien choć raz w życiu spróbować. Przynajmniej po to,…
Poleca: Ania Fot. Ania Właściwie ni to piernik, ni to chlebek, ni to ciasto. Grunt, że…
Poleca: Gosia Źródło: Moje Wypieki Fot. Gosia Uwielbiam czekoladę i karmel. No i dodatkowo moim batonikiem…
Poleca: Ewa Źródło: Magdalena Tomaszewska-Bolałek, Japońskie słodycze Fot. Ewa Już jutro na naszym blogu recenzja książki…
Poleca: Ania Fot. Ania Idealne ciasto dla miłośników wiórków kokosowych. Bardzo proste w przygotowaniu, ze słodką…