Granola miodowa
To druga – po żurawinowej – granola, jaką robię najczęściej. I ciągle nie mogę się zdecydować,…
To druga – po żurawinowej – granola, jaką robię najczęściej. I ciągle nie mogę się zdecydować,…
To w zasadzie nie danie, tylko propozycja podania naleśników w inny niż zazwyczaj sposób 🙂 Farsze…
Poleca: Ewa Owsiankę nauczyłam się robić dopiero przy trzecim dziecku. Starsze nie lubiły, a ja sama…
Najlepsze, najpyszniejsze, najbardziej rozpływające się w ustach mięso, jakie w życiu jadłam! Nie przesadzam nic a…
Poleca: EwaŹródło: Czekoladą utkane Bardzo rzadko na śniadanie przygotowuję dla siebie płatki, bo nie lubię ciepłej…
Poleca: Ewa Zastanawiacie się czasem, co zrobić z warzywami i mięsem z rosołu? Ja mam częst…
Poleca: EwaŹródło: Lekko w kuchni Nie mogę się przekonać do owsianek. Nie lubię takiej ciepłej „mamałygi”,…
Poleca: Ewa Źródło: Biblia Smaków Fot. Ewa Sezon na dynię już blisko. W ubiegły weekend na…
Poleca: Ewa Źródło: Smakocie Fot. Ewa Urlopujemy w tym roku nad polskim morzem i zajadamy gofry….