Chleb bananowy z jabłkami
I pomyśleć, że kiedyś chlebki bananowe zawsze piekły mi się z zakalcem! Nie żebym miała coś…
Polecane przepisy
Akwarium z galaretki i kulinarny e-book na Dzień Dziecka
To już tradycja. Blogerki kulinarne po raz kolejny przygotowały dla Was słodki poradnik! Ponieważ zbliża się…
Magdalena Tomaszewska-Bolałek, „Japońskie słodycze”
Tekst: Ewa Fot. Hanami „(…) jedzenie oraz gotowanie są jednymi z najbardziej instynktownych potrzeb człowieka, kryjących…
Nocny chleb z kaszą jaglaną
Chleby nocne to bardzo ciekawy wynalazek. Ciasto przygotowujemy wieczorem, wstawiamy je do lodówki, żeby za szybko…
Tradycyjna babka piaskowa
Tradycyjna babka piaskowa to wypiek, którego każdy powinien choć raz w życiu spróbować. Przynajmniej po to,…
Pulled pork, czyli wieprzowina szarpana
Najlepsze, najpyszniejsze, najbardziej rozpływające się w ustach mięso, jakie w życiu jadłam! Nie przesadzam nic a…
Króliczki cynamonowe
W ubiegłym roku przed Wielkanocą przygotowywałam słodkie króliczki z nutellą, ale przyznaję szczerze, że w tym nie…
Zobacz też mój drugi blog!
Zawodowo zmieniam teksty na lepsze i szkolę korektorów. Zapraszam Cię do świata po drugiej stronie książki!
Artykułów