Klára Molnár i Tadeusz Olszański, „Na węgierskim stole. Pysznie i domowo”
Tekst: Ewa Fot. Studio Emka „Zapraszamy do stołu! Oczywiście na węgierskie jadło z czerwonym od papryki…
Polecane przepisy
Przyprawa do piernika
W ubiegłym roku korzystałam z przyprawy do piernika w torebce. Tym razem postanowiłam przygotować się do…
Hummus klasyczny
Hummus to aromatyczna pasta przyrządzona na bazie ciecierzycy z dodatkiem sezamu i czosnku. Nie są to…
Tort naleśnikowy
To w zasadzie nie danie, tylko propozycja podania naleśników w inny niż zazwyczaj sposób 🙂 Farsze…
Jajka w kokilkach z pomidorami i mozzarellą
Idealne danie na sylwestrową przekąskę albo na kolację. Smaczne i ładnie podane. Kokilki nie muszą być…
Światowy Dzień Pieczenia – podsumowanie akcji i nagroda!
Fot. World Baking Day Minął tydzień i dobiegło końca nasze tegoroczne pieczenie pod hasłem Bake Brave!…
Dyniowe cynamonki
Już grudzień, a ja wciąż nie mogę się rozstać z dynią. Co kilka dni przygotowuję na…
Zobacz też mój drugi blog!
Zawodowo zmieniam teksty na lepsze i szkolę korektorów. Zapraszam Cię do świata po drugiej stronie książki!
Artykułów